6 ugers kurser

Når man er ledig og jobsøgende, kan man nogle gange opleve, at der er brug for en opgradering af ens kompetencer, for at man står stærkere på jobmarkedet og kommer tættere på det nye drømmejob. Vores 6 ugers kurser er på positivlisten, hvilket betyder, at du som ledig kan få dem betalt af din a-kasse eller jobcenter. 

Vores mål er at klæde dig på til at kunne varetage opgaver. indenfor online markedsføring og vores 6 ugers uddannelse er udviklet til at give dig hands-on, praktisk erfaring med de mange opgaver og viden om, hvordan de forskellige måder at bruge online markedsføring hænger sammen. 

6-ugers jobrettet uddannelse for ledige

En vej til nye kompetencer og nye jobmuligheder

Vores 6-ugers forløb, der kan bruges som 6 ugers selvvalgt uddannelse for ledige, har alle et akademifag hos Erhvervsakademi MidtVest som grundlag for deres indhold. 

Gennem vores forløb bliver vores kursister udstyret med en konkret og praktisk anvendelig viden, som er afgørende for at få succes med den digitale markedsføring. 

Vi vægter højt, at alle får noget med, uanset om man er ny i faget eller sidder med flere års erfaring. Vores små hold giver tid og plads til hver enkelt kursist og vores feedback på øvelserne giver dig viden om, hvordan din kompetenceudvikling går. 

Alle 6-ugers forløb afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af en case, som kursisterne skriver for en selvvalgt virksomhed. Har du ikke mulighed for at finde en virksomhed, så hjælper vi gerne. 

Er du i tvivl om, hvilket forløb, der passer bedst til dig og dine kompetencer og ønsker til fremtidige jobmuligheder, så kontakt os bare, så hjælper vi dig gerne med at vælge mellem vores tilbud. 

Sociale Medier

Dyk ned i sociale mediers dynamiske univers og lær at skabe engagerende indhold, der taler til din modtager og nå de mål du har sat op. 

Positivlisten – 6 uger

Herning – Holstebro

Digital Markedsføring

Få kompetencer indenfor digital marked. Hjemmesideredigering, SEO, sociale medier, e-mail marketing og online annoncering.

Positivlisten – 6 uger

Herning – Holstebro

E-handel

Lær at navigere i e-handlens komplekse verden, forstå de online muligheder og få styr på den online synlighed for en webshop. 

Positivlisten – 6 uger

Herning – Holstebro

Mød tidligere kursister

Jeg deltog i det 6-ugers e-handelskursus, som min arbejdsgiver sendte mig på, og jeg kan kun sige, at det var en fantastisk oplevelse! Kurset var utroligt lærerigt og spændende, og underviserne var virkelig dygtige. Jeg føler mig nu klædt godt på til at drive en succesfuld webshop og har fået værdifuld viden om opbygning af hjemmeside, online-marketing, SEO, konverteringsoptimering, markedsanalyse og meget mere. Selvom jeg havde en vis erfaring på området i forvejen, har kurset givet mig endnu mere viden, som jeg nu aktivt bruger i mit arbejde som webshopejer
Ingunn Lind
Deltager på e-handel
Jeg har lært mere, end jeg havde troet. Underviserene var yderst kompetente og gjorde selv det tungeste teori spændende og relevant. Jeg er imponeret over hvor bredt et pensum man kommer igennem, på så kort tid. Alle lektioner var et godt mix af teori og praksis. Det eneste minus jeg kan finde er, at kurset ikke varede længere. For jeg kunne sagtens have brugt flere uger med Charlotte og Viktor. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger!
Kristina Daa
Deltager på sociale medier
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med Learningpoint.DK, hvor jeg deltog i et 6 ugers forløb i E-handel. Underviserne hos Learningpoint.DK har virkelig vist en imponerende grad af professionalisme og empati. De skabte en atmosfære, der var åben og indbydende, hvilket gjorde det nemt at engagere sig og lære. Jeg er særligt taknemmelig for den anbefaling, der blev sendt, hvor der blev givet nogle konstruktive udtalelser. Det viser virkelig, at Learningpoint.DK går op i at støtte deres studerende og hjælpe dem med at vokse. Alt i alt kan jeg kun give min varmeste anbefaling til Learningpoint.DK. Tak til Charlotte og Victor for en uforglemmelig oplevelse!
Mariela Dyrberg
Deltager e-handel

Har du andre spørgsmål?

Så ring eller skriv til os. Vi er klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig