Kurser

Hos LearningPoint forstår vi, at den digitale verden er i konstant forandring, og nøglen til succes ligger i kontinuerlig læring og tilpasning. Vores mål er at klæde dig på til at kunne varetage disse opgaver. Vores målrettede kortere forløb, er udviklet til at holde dig opdateret med den nyeste viden og give dig hands-on erfaring med emnerne. 

Fokuseret og fleksibel læring

Er du i job og har du brug for at udvide dine kompetencer indenfor online markedsføring, så har vi udviklet nogle målrettede forløb for dig.

Disse kurser tilbyder en koncentreret læring i specifikke, aktuelle emner og du får hands-on viden med hjem.

Vores dagskurser fokuserer lige nu på emner som kunstig intelligens i content creation, webtilgængelighed, grøn digital markedsføring, og mange andre nøgleområder, der er afgørende for succes i nutidens digitale landskab.

Har du et specifikt ønske om et kursus, så kontakt os gerne, da vi også skræddersyr forløb både til enkeltpersoner og grupper. 

Chatgpt som værktøj

Bliv klogere på, hvordan du kan bruge Chatgpt i dit daglige arbejde med markedsføring. Fra idegenerering til sociale medier til korrekturlæsning.

 

 

Instagram - udnyt mulighederne

Bliv klogere på Instagrams mange muligheder. Lær om stories, de mange funktioner til stories, reels og hvordan du udnytter hashtags.

 

 

Boost på Facebook

Boost funktionen på Facebook er hverken “forbudt” eller “død. Lær hvordan du bruger den effektivt til mindre annoncekampagner. Du kan mere end du måske tror i boost funktionen.

 

Facebook opslag

Hvordan får du mere ud af dine organiske opslag på Facebook og har følgernes aktiviteter på dine opslag en betydning for dig? Få mere ud af dine opslag med få tricks.

 

TikTok - skal/skal ikke?

Er du i tvivl om TikTok er noget for din virksomhed? Hvordan skal indholdet være og hvordan fungerer mediet? Kom med og bliv klogere!

 

 

Canva for begyndere

Lær det fantastiske program Canva at kende og bliv klogere på, hvordan du nemt og enkelt kan skabe flot visuelt indhold til f.eks. sociale medier. 

 

 

Har du andre spørgsmål?

Så ring eller skriv til os. Vi er klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig