Sociale medier - indhold

Akademifaget: Sociale medier -indhold

Bliv dygtigere til at arbejde professionelt med sociale medier i markedsføringen. Vil du lære at lave indhold til sociale medier, der engagere dine følgere og giver dig øget rækkevidde, så kom med på holdet. Vi arbejder med indhold til både organisk og betalt markedsføring på de mest brugte sociale medier.

Vi kommer ikke udenom de sociale medier i vores daglige markedsføring – især hvis vi arbejder i btc verdenen. Men hvordan får vi det meste ud af vores indsats og hvordan arbejder vi professionelt med medierne. 

Vores uddannelse starter med at få styr på strategien og planen for at bruge de sociale medier. Vi kommer omkring de mest brugte sociale medier og deres karakteristika og du lærer, hvordan du skaber indhold, der engagere dine følgere og øger din rækkevidde. Endelig kigger vi på annoncering på de sociale medier. Det hele sammenfattes i et årshjul for din virksomhed, så du har en køreklar plan for, hvordan du skaber succes på de sociale medier. 

Start datoer

Herning/Holstebro:

2. september

Eksamen: 21. oktober

Din tilmelding er uforpligtende

Erhvervsakademi MidtVest udbyder disse akademifag i samarbejde med os.

Dine undervisere

Hos LearningPoint er vi stolte af at have et team af passionerede og erfarne undervisere, der er dedikeret til at give vores kursister den bedste mulige uddannelse. Vores undervisere har stort branchekendskab og praktisk erfaring med de emner, som de underviser i. Ved siden af undervisning arbejder de med digital markedsføring og brænder for at dele deres viden og erfaringer.

Uanset om du er interesseret i e-handel, digital markedsføring, eller et af vores mange andre kurser, har vi undervisere, der kan guide og inspirere dig på din læringsrejse.

Charlotte - lærer

Charlotte Høegh

Indhold

Strategi og planlægning

 • Hvordan udarbejder du en strategi
 • Få styr på marked, målgruppe og modtagere
 • Årshjul

 

Sociale medier som platform

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • TikTok

Produktion af indhold

 • Tekster
 • Billeder og billedredigering
 • Video til sociale medier
 • Chatgpt som værktøj til sociale medier
 •  

Paid social

 • Strategier for brug af sociale medier til reklame og salg
 • Meta Business Manager og annoncemodulet
 

Case udarbejdelse

 • Skriftlig case om plan for brug af sociale medier i en selvvalgt virksomhed
 

Mundtlig eksamen

 • Eksamen på baggrund af udarbejdet caseopgave.

Hvorfor vælge os?

Hos LearningPoint kører vi med små hold. Det sikrer, at du får den opmærksomhed, som du fortjener. På disse hold har vi fysisk undervisning på stort set alle moduler. Vi tror på praktisk læring med hands-on øvelser i timerne. Så får du mulighed for at anvende teori  i praksis og udvikle dine færdigheder mens du lærer. Vi vægter løbende feedback højt, så du får altid en tilbagemelding på de løste opgaver, så du konstant kan udvikle dig.

Det praktiske

Vores undervisning er delt op på 5 lektioner af 6 timer med 1 dags undervisning om ugen. Undervisningen er en balanceret indsats mellem klasseundervisning, opgaveløsning og hjemmearbejde. Bestil en undervisningsplan med de enkelte moduler ved at kontakte os.

Har du ikke mulighed for at møde op til alle undervisningsdagene, er det muligt at deltage online via Teams. 

Alle vores akademifag kræver ingen specifikke forudsætninger, men interesse for det digitale område anbefales.

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du leve op til følgende krav:

 • Du skal have en erhvervsuddannelse, grunduddannelse for voksne, gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau
 • Du skal have minimum 2 års relevant erhvervserfaring

Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering.

Dit uddannelsesniveau kan også være for højt. Kontakt os, hvis du er i tvivl om du kan godkendes

Med mindre andet er angivet, så foregår undervisningen fra 9.00-15.00. Du modtager en mail med info og mødetider inden kursusstart. 

Til vores kurser på Eamv er der mulighed for gratis parkering

Vi er vært ved en bolle med pålæg om formiddagen samt kaffe/the og vand.

Øvrig forplejning står man selv for. Der er en god kantine på begge lokationer

Til undervisningen skal du medbringe din egen computer. Du får stillet office 365 inkl. Teams til rådighed under forløbet.

Der er mulighed for tilskud fra Kompetencefonden og i perioder fra Omstillingsfonden. Man kan søge op til kr. 10.000 i tilskud. Din virksomhed har også mulighed for at søge SVU godtgørelse i forbindelse med din deltagelse

Pris:  7.595,- kr. 

Tilmeld dig her

Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af din skriftlige case og der gives karakter efter 7 skalaen. Kurset giver dig 5 ECTS og uddannelsesbevis fra Erhvervsakademiet Midt/Vest. 

Har du andre spørgsmål?

Så ring eller skriv til os. Vi er klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig