Om os

Udvikling af kompetencer hele livet

Vi tror på livslang læring – især i en online verden, hvor nye digitale værktøjer konstant forandrer vores måde at arbejde på. Derfor har vi skabt LearningPoint – et undervisningsunivers, hvor vi gennem kortere og længere kursusforløb deler vores viden og erfaring indenfor digital markedsføring.  

LearningPoint er en del af Makers; et digitalt bureau med et bredt repertoire af services. Vi lægger vægt på, at al undervisning tager afsæt i professionelt, praktisk og vel-researchet arbejde og metoder, som har skabt dokumenteret succes for rigtige virksomheder – så du kan skabe lignende succes i dit nuværende eller kommende arbejde.  

Gennem vores 6 ugers jobrettet uddannelsesforløb, der afvikles som akademifag i et stærkt samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest og på vores endags-kurser klæder vi (potentielle) medarbejdere godt på til at varetage nye roller og opgaver inden for diverse grene af online salg og markedsføring. 

Teamet bag

Eva Fredborg

Eva er adm. direktør og partner i det digitale bureau, Makers, og driver ligeledes LearningPoint. Hun har altid fingeren på pulsen og har indgående kendskab til virksomhedernes digitale udvikling og behov.

Charlotte Høegh 

Charlotte er undervisningsansvarlig hos LearningPoint og har flere års erfaring med undervisning indenfor online markedsføring. Med en baggrund som international marketingkoordinator og eget bureau og webshop, har hun mange års erfaring med både marketing og kompetenceudvikling.  

Victor Møller 

Victor er freelance underviser hos LearningPoint. Han har arbejdet med e-handel og online markedsføring i flere år både som ansat og selvstændig i eget marketingbureau. Ved siden af sit studie til multimediedesigner underviser han hos LearningPoint og har også flere års erfaring med undervisning og formidling. 

Har du andre spørgsmål?

Så ring eller skriv til os. Vi er klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig